[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4545″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/6″][vc_single_image image=”4567″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Kaltenberg” tab_id=”1473682406069-463ad1a2-98d5″][vc_column_text el_class=”QQQ”]

Kraljevsko bavarsko pivo proizvedeno u kraljevskoj obitelji koja je vodila Bavarsku 750 godina. Znanje i tradicija tijekom stoljeća je utkana u ovaj proizvod.

Proizvedeno prema Bavarskom/Njemačkom zakonu o čistoći koji je propisan od strane predaka Kaltenberga (zakon kaže da se pivo radi od 4 sastojaka – voda, slad, kvasac i hmelj i ništa drugo, posebno ne kukuruzna krupica koja je vrlo čest sastojak u najprodavanijim hrvatskim pivima radi uštede na troškovima.

Ove godine se slavi 500 godina ovog zakon o čistoći koji je propisan 1516. godine.

Kaltenberg nije multinacionalna korporacija koja nauštrb kvalitete proizvodi jeftinije pivo ubrzanim postupcima fermentacije, već suprotno, Kaltenberg je privatna pivovara, jedna od prvih Kraft pivovara u Njemačkoj, koja nema kompromisa kada je kvaliteta u pitanju. To potvrđuje i garantira Prinz Luitpold od bavarske svojim dekretom i potpisom.

Kaltenberg je u svojoj povijesti bio jedina pivovara u više od 200 godina koja je smjela i mogla proizvoditi pšenično pivo u Bavarskoj. Kaltenberg je začetnik pšeničnog piva.

Octobarfest je nastao kada je jedan od predaka Kaltenberga tj. Lutpolda od Bavarske slavio svoj brak i od tada se ta proslava slavi svake godine po nazivom Octoberfest.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”NAJKVALITETNIJI SASTOJCI – SAVRŠEN OKUS” tab_id=”1473682406071-faf87929-9792″][vc_column_text]”Snažne veze princa Luitpolda s kraljevskom kućom i njegovom vlastitom tradicijom pivarstva jesu dubok osjećaj odgovornosti i spremnost za stvaranje kraljevske kvalitete – “”piva za kraljeve””.

Gdje god se u svijetu proizvode Kaltenberg piva, postupak je striktno prema Bavarskom zakonu o čistoći i obiteljskim receptima uz beskompromisnu kvalitetu. Kaltenberg piva se proizvode koristeći samo najfinije sastojke: 2 vrste ljetnog ječma posebno se odabiru prema kvaliteti.

Najfinija vrsta hmelja s najboljih površina se ocjenjuje i analizira te odabire samo najbolji kako bi se dobila izrazita aroma Kaltenbergova hmelja. Kaltenbergova čista kultura vrenja daje kvalitetu i ton bez premca svim Kaltenberg pivima.”

 

“Kaltenberg Pils tipično je bavarsko pivo. Sa svježom i čistom aromom, snažno, suho i uravnoteženog okusa s okusom aromatičnog hmelja, to je tip piva koji se sviđa svakom znalcu.

alk. 5,1% vol.; Originalna spec. tež.: 11,1%”[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]