O nama

HARRDY d.o.o. sa sjedištem u Rijeci je ekskluzivni zastupnik jednog od najpoznatijih talijanskih brandova espresso kave Manuel Caffe i De Giusti prosecca za Hrvatsko tržište.

Tvrtka je osnovana 2015. godine, sa ciljem obogaćivanja domaćeg tržišta kave i prosecca za premium proizvode iz ovih kategorija koji su vrlo poznati na svjetskom tržištu.

Tvrtka posluje preko razgranatog sistema ekskluzivnih regionalnih distributera na svim regijama Hrvatske, pa u proizvodima Manuela i De Giusti možete uživati gotovo u svakom kutku naše države – od Dalmacije, preko Rijeke i Istre do Zagreba i Sjeverne Hrvatske i Slavonije.

Naša misija je da građani Hrvatske koji žele uživati u vrhunskoj kavi i modernim premium pjenušavim vinima uvijek imaju na raspolaganju visokokvalitetne proizvode koje će zadovoljiti njihove visoke standarde i zahtjevno nepce.

Osim espresso kave našim kupcima nudimo i kavu za različite načine pripreme, kao i ostale vrste toplih napitaka kao što su čajevi i vruća čokolada, a ljubiteljima uživanja u finim vinima možemo ponuditi prosecco De Giusti.

Naša misija

Podignuti ljestvicu kvalitete i omogućiti hrvatskim potrošačima uživanje u vrhunskoj talijanskoj kavi i pjenušavom vinu – prosecco.