Povijest

50 godina, dvije generacije, samo jedna kava. Najbolja.

Sve je započelo sa Giuseppe-om De Giusti, čudesnim čovjekom naše priče. Pedesetih godina počinje raditi u jednoj tvrtci u mjestu Conegliano Veneto. Baveći se prženjem kave, Giuseppe-u s vremenom isto postaje više strast nego profesija. Radeći između raznih mirisa zrna kave, na osnovu boje zna prepoznati njihovu razinu isprženosti. U međuvremenu se oženio. Prolaze godine i osjeća da želi napraviti nešto više od svoje izuzetne vještine. Zajedno sa Brunom, svojom suprugom, otvara obrt naziva: Manuel Caffè. Specijaliziraju se i isporučuju kafićima najbolje proizvode. Njeguju materiju i, u isto vrijeme, oblik. Rađaju se mješavine koje su remek-dijela a, zajedno sa njima, i Emanuela, Mauro i Kristina. Nova je generacija naslijedila, kao i roditelji, istu ljubav prema kavi i inteligentni osjećaj za komunikaciju i razvoj ideja. Sve je to dovelo do Manuel Caffè-a kakvog danas poznajemo. Jedna ukusna, a ujedno, i tradicionalna realnost. Mirna i uzburkana. Kao šalica kave.

Misija

Proizvođač “Manuel Caffè” je uvijek vjerovao u kvalitetu i posebnost pauze za kavu, baš onako kako je doživljavamo mi, Talijani. Ritual koji osvaja još od prvog iskustva i koji je tvrtku odlučilo proširiti i van granica zemlje. Kako bi poslalo u najudaljenija mjesta, aromu i ukus jedinstvene kave, uživanje u ispravnoj degustaciji i onaj moment “slatkog života” koji samo Italija zna pokloniti.

Vrijednosti

Poslovanje lokala je iznad svega

Vlasnik je prva i jedina kontakt osoba Manuel Caffè-a. Sa njim se uspostavlja ekskluzivan odnos koji se ne tiče samo isporuke. Tvrtka je razvila kompletnu uslugu koja pomaže operatorima prilikom upravljanja lokalom. Tehničko i menadžersko usavršavanje, reklama i „know-how“ visokog nivoa, ekonomska prednost i podrška u poslovima: na taj način tvrtka Manuel Caffè postaje pravi stvaralac biznisa i vjerni partner.

Espreso za svačiji ukus

Tradicija i iskustvo, inovativnost i intuicija: zahvaljujući tim sastojcima Manuel Caffè je stvorio mješavine koje će zadovoljiti svačije ukuse. Robusna, slatka, klasična, voćna, začinjena – širok izbor, uvijek vrhunske kvalitete. Omogućava svakom kafiću ili restoranu da zadovolji želje klijenta oko kave, klasične ili biljne, te voćnih čajeva, vruće čokolade i prehrambenih proizvoda.