Specijalne kave

Šalica jedinstvenih organoleptičkih svojstava koja predstavlja kvalitetu koja je definitivno prednost ostalih kava na tržištu.

Manuel je poznat po svojim jedinstvenim vrstama kave koje se uzgajaju u mikrolokacijama s vrlo specifičnim uvjetima za rast. Ova kolekcija kave naziva se Specialty Coffees od Manuel Caffè.

Ove kave su rezultat pažljivog odabira i posebnog truda da se stvore izvanredna iskustva okusa za prave ljubitelje kave.

Specialty Coffees od Manuel Caffè proizlaze iz uzgoja odabranih u smislu sirovina i obrade, s krivuljama prženja posebno proučavanim kako bi se optimizirao njihov aromatski potencijal. Naše specijalne kave dolaze iz mikro područja uzgoja.

Vulkansko tlo Kostarike, s visokih ravnica Etiopije i iz bujnog zelenila Indonezije: pravo putovanje “oko svijeta” u potrazi za kvalitetom.

Svaka mikrolokacija ima jedinstvene karakteristike tla, nadmorske visine, klime i sunčeve svjetlosti koje utječu na rast kave na jedinstven način. Manuelovi stručnjaci pažljivo biraju ove lokacije kako bi izdvojili najkvalitetnije zrno kave. Njihovo duboko znanje o uzgoju kave i osjećaj za nijanse okusa omogućuju da se izvuče najbolje iz svake posebne vrste kave.

Kada se zrna kave ubiru, obrađuju se s posebnom pažnjom kako bi se očuvala njihova suptilna aroma i bogatstvo okusa. Manuel koristi posebne tehnike prženja koje prilagođava svakoj vrsti kave kako bi istaknuo njezine karakteristike i stvorio jedinstvenu senzaciju u šalici.

Kao rezultat toga, kava iz kolekcije Specialty Coffees pruža izvanredno iskustvo ljubiteljima kave. Svaka šalica kave ima bogat i slojevit okus s nijansama voća, cvijeta ili čokolade, ovisno o specifičnoj vrsti kave. To je prava poslastica za sva osjetila i istinsko uživanje za prave poznavaoce kave.

Manuelova kolekcija Specialty Coffees predstavlja vrhunski izbor za sve koji cijene vrhunsku kvalitetu i žele otkriti nove dimenzije okusa u svijetu kave.

Za sve informacije o posebnoj liniji kave kontaktirajte nas na info@harrdy.hr.