-
TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 100% Moscato Giallo MJESTO PODRIJETLA Provincija Veneto TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 6.5% OSTATAK ŠEĆERA Doux 95 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Zlatno žuto Idealno je uz različite vrste deserta, posebno one koji sadrže bademe. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca
-
TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 100% Glera MJESTO PODRIJETLA Treviso Hills TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11,5% OSTATAK ŠEĆERA Suho 20 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Svjetlo žuta Izvrstan je aperitiv i idealan je za posluživanje uz deserte ili uz sva jela TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca
-
Majstorski izabrane i sljubljene vrhunske Robuste za espresso kavu, 100 % vrhunska Robusta. Punog okusa i kremastog tijela. Uravnotežen okus espressa. Intenzivna aroma kakaa, karamele i začina. Ostavlja okus visokog intenziteta.
-
TIP pjenušac GROŽĐE 70% Glera MJESTO PODRIJETLA Provincija Veneto TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11% OSTATAK ŠEĆERA Ekstra suho 15 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i glatko teče BOJA Slamnato žuta Otvoreno, nježno i uglađeno, sa suptilnim daškom bijelog cvijeća, zlatnih jabuka i drugog voća, odlično se slaže s bijelim mesom. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca