De Giusti

  • TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 100% Moscato Giallo MJESTO PODRIJETLA Provincija Veneto TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 6.5% OSTATAK ŠEĆERA Doux 95 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Zlatno žuto Idealno je uz različite vrste deserta, posebno one koji sadrže bademe. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca

    NARANČASTI CVIJET - perjanica venecijanske proizvodnje vina

    Pjenušavo vino dobiveno od žutog grožđa Moscato koje raste na brežuljcima Euganejskih brda, elegantno i aromatično u isto vrijeme. Dobivena baza vinificirana je metodom "kriomaceracije", mekim prešanjem uz trenutno čišćenje mošta, koji se kratkom Charmat metodom prerađuje u pjenušac. Pjenušac Fior D'Arancio sa samo 6,5% alkohola ima ravnotežu između intenziteta i aromatske kompleksnosti. Riječ je o svestranom vinu koje se u blagdanskim danima dobro slaže uz slastice od suhog tijesta, a nudi se i u visokoj kuhinji: nekoliko boca za odabranu klijentelu. Elegantna i profinjena verzija Moscato Giallo Fior d'Arancio od sorte autohtonog bijelog grožđa s Euganejskih brda.
  • Gran Cuveé Brut

    6,16  +pdv
    TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 85% Glera MJESTO PODRIJETLA Provincija Treviso TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11% OSTATAK ŠEĆERA Brut 10 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Svjetlo žuta Izvrstan je aperitiv i idealan je uz plodove mora i bijelo meso nježnog okusa. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca
  • Pjenušac Fossomerlo

    4,80  +pdv
    TIP pjenušac GROŽĐE 70% Glera MJESTO PODRIJETLA Provincija Veneto TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11% OSTATAK ŠEĆERA Ekstra suho 15 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i glatko teče BOJA Slamnato žuta Otvoreno, nježno i uglađeno, sa suptilnim daškom bijelog cvijeća, zlatnih jabuka i drugog voća, odlično se slaže s bijelim mesom. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca
  • TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 85% Glera MJESTO PODRIJETLA Provincija Treviso TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11% OSTATAK ŠEĆERA Brut 10 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Svjetlo žuta Izvrstan je aperitiv i idealan je uz plodove mora i bijelo meso nježnog okusa. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca
  • Prosecco De Giusti Brut

    2,40 7,52  +pdv
    TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 85% Glera MJESTO PODRIJETLA Provincija Treviso TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11% OSTATAK ŠEĆERA Brut 10 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Svjetlo žuta Izvrstan je aperitiv i idealan je uz plodove mora i bijelo meso nježnih okus TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca
  • Prosecco De Giusti DOC Dry

    2,40 7,68  +pdv
    TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 100% Glera MJESTO PODRIJETLA Treviso Hills TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11,5% OSTATAK ŠEĆERA Suho 20 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Svjetlo žuta Izvrstan je aperitiv i idealan je za posluživanje uz deserte ili uz sva jela TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca
  • Prosecco DOC Treviso Extra Dry

    2,40 15,50  +pdv
    TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE 85% Glera MJESTO PODRIJETLA Veneto TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11% OSTATAK ŠEĆERA Ekstra suho 16 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Svjetlo žuta Čini izvanredan aperitiv i svestran je za uživanje u svim obrocima. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 20 cl, 75 cl, 1,5 l AMBALAŽA Kutija sa 6 boca CIJENA (0,75 l): 7,52 € +pdv +dostava
  • TIP Prosecco pjenušavo vino GROŽĐE Glera i crni Pinot MJESTO PODRIJETLA Provincija Treviso TEHNIKA PRIPRAVE VINA Vrenje bijelog vina METODA PJENUŠCA Charmat metoda ALKOHOL PO VOLUMENU 11% OSTATAK ŠEĆERA 12- 14 g/l IZGLED Svijetlo, prozirno i pitko BOJA Svjetlo roza Izvrstan je aperitiv i odlično se slaže s laganim predjelima, juhama i jelima koja sadrže ribu ili bijelo meso. TEMPERATURA POSLUŽIVANJA 6°C - 8°C Zapremina 75 cl AMBALAŽA Kutija sa 6 boca

Naslov

Go to Top